Retourneren

We hopen dat je hartstikke blij ben met je aankoop. Maar natuurlijk kan een mens zich vergissen. Dus indien een aankoop niet bevalt mag je deze terug sturen. Hieraan hebben we wel een termijn van 14 dagen verbonden. Dus bevalt een aankoop niet, zorg dat we die binnen 14 dagen terug hebben. Dit geldt alleen voor nieuwe artikelen, dus niet voor gebruikte artikelen.

Wilt je een aankoop terug sturen vragen wij je ons daar eerst over te informeren.  Dat kan via een email naar info@theoldgarage.nl of per telefoon op 0650228923. 

De kosten voor het terug sturen zijn voor jouw rekening. 
 
Hierbij hanteren wij de stelregel dat zoals de aankopen bij je zijn aangekomen, ze ook weer bij ons moeten worden terug bezorgd. Dus aankopen die zijn geleverd met transporteur, mogen ook retour gestuurd met transporteur. Na aanbieding van het pakket bij transporteur ontvangen we wel graag zo snel mogelijk  het track& trace nummer van de verzending. 

Aankopen die zijn afgehaald in de winkel moeten ook weer afgeleverd worden in de winkel.  Maar maak wel even van te voren een afspraak, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan. Zou zonde van uw tijd zijn. 

Aankopen die zijn bezorgd worden door ons ook weer opgehaald. Neem daarvoor contact op met ons. 

In ieder geval geldt dat de aankopen goed verpakt, onbeschadigd en helemaal compleet,  dus met  alle toebehoren, schroefjes, moertjes en palletjes geretourneerd moeten worden. Na ontvangst van de aankoop controleren wij dit eerst en grondig.Is alles in orde, dan ontvang je  daarvan van ons bericht en zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen, je geld terug.

© 2017 - 2024 the old garage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel