Verzenden Veel van onze spullen zijn te zwaar, te groot of te breekbaar om te versturen. Wij bieden dan ook altijd 2 of 3 keuze mogelijkheden om aankopen bij u thuis te krijgen. Wij versturen naar bijna alle landen in de wereld. 

1) Versturen per post.  Pakketjes tot 30 kilo binnen Nederland zullen we versturen met PostNL. De pakketjes worden binnen 48 uur na ontvangst van de betaling verstuurd. Je krijgt van ons een email met de track&tracecode zodra het pakketje bij PostNL is aangeboden. Verzending van een pakket tot 10 kg kost 6,95 euro(goedkoopste tarief onverzekerde zending), en een pakket tussen de 10 en 30 kg kost 13,25 euro(goedkoopste tarief onverzekerde verzending). Bij onverzekerde zending is het risisco van breuk of schade voor rekening van de afnemer. Indien U het pakket verzekerd verzonden wilt hebben, dan zijn de kosten hoger en op aanvraag verkrijgbaar(in dit geval zijn de goederen verzekerd tegen breuk of schade tot een bedrag van 500 euro).

De kosten voor verzending buiten Nederland zijn op aanvraag te verkrijgen.

Voor de grotere aankopen heb je  de keuze tussen zelf afhalen of laten bezorgen. 

2) Afhalen in de winkel. Wanneer je je  aankoop bij ons wilt afhalen kun je  daarvoor terecht in onze winkel aan de IJweg 951 in Hoofddorp  tijdens de openingstijden. (ma,di, woe, don, vrij,za,zo  van 10.00 - 16.00)   Wil je  een aankoop buiten deze openingstijden ophalen, dan is dat vaak ook geen probleem. Neem dan contact op met nummer 0650228923, voor het maken van een afspraak. 
In principe dient een aankoop binnen 5 dagen na aankoop bij ons te worden afgehaald. In overleg kan hiervan worden afgeweken. 

3) Bezorgen.  Bezorgen doen wij of zelf of we schakelen hiervoor een professioneel bedrijf in. 
Een indicatie van de prijzen; prijzen varieren tussen de 50 en 100 euro afhankelijk van de omvang en het gewicht.
De verzendkosten die worden berekend gelden voor verzending door geheel Nederland, mocht U binnen een straal van 50 km van ons bedrijf wonen, dan zijn de kosten lager, in dat geval even contact opnemen met ons via tel.nr. 06-50228923 dan kunnen wij een prijsopgave doen.

Voor aankopen boven de € 1000,- nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening, voor zover het bezorging binnen Nederland betreft.

Sorteer op
© 2017 - 2024 the old garage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel