Over The Old Garage

The Old Garage is opgericht door Rob Röttgering. Wat begon vanuit zijn oude garage in Nieuw-Vennep is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig bedrijf gevestigd in Hoofddorp op een prachtige lokatie in het Haarlemmermeerse Bos. Rob werkt samen met Stichting Zorgmanege Hoofddorp, waar hij ook ondersteuning verleent aan de verkoop  van hun Brocantestal.
 

Pure passie

Wie Rob kent, weet dat hij altijd op zoek is naar bijzondere industriële, vintage, brocante parels op het gebied van wonen en interieur Mensen blij maken met mooie spullen is zijn passie. Ik verkoop  alleen maar spullen die iets met me doen en waar m’n hart sneller van kloppen gaat,’ aldus Rob.
 

Industriele/Vintage/Brocante parels

Naast de vaste inkoopadressen, struint Rob leegstaande fabrieken, scholen, boerderijen en oude gebouwen door heel Europa af om deze pareltjes op de kop te tikken. Meestal is de auto waarmee hij gekomen is niet groot genoeg om mee terug te rijden. ‘Er is zoveel moois, dat moet ik gewoon meenemen. Blije klanten, daar doe je het voor. Én een voortdurend wisselend assortiment, dat vindt hij ook heel belangrijk.’
Een mooier beroep bestaat er niet, als je ’s-morgens vroeg weer op pad gaat, het is elke keer weer een avontuur om op stap te gaan, en te kijken met welke aanwinsten je nu weer thuis zal komen, aldus Rob
 

Wees welkom!

The Old Garage is gevestigd  aan de IJweg 951 in Hoofddorp, en 7 dagen per week geopend maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 tot 15.00 uur, en zaterdag en zondag vanaf 10.00 tot 16.00 uur.  Buiten deze tijden alleen op afspraak. Een aantal artikelen staan niet in de winkel maar staan in een andere opslag een paar honderd meter verderop. Het is dus handig om van te voren even te informeren of het artikel waar U voor langs wilt komen er nog is en of die in de winkel staat of niet, dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

© 2017 - 2024 the old garage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel